De Drienerlose Pop Organisatie is een stichting die popconcerten organiseert in de Vrijhof op de Campus. De doelstelling is om 10 tot 12 concerten per jaar te organiseren.

De optredende bands kunnen zowel bekend als onbekend zijn en daarbij komen uiteenlopende muziekstijlen aan bod. Maar niet alleen muziek programmeren wij, nee, ook organiseren wij stand up comedy avonden. Dit gebeurt tijdens het collegejaar 1 keer in de maand.

Alle werkzaamheden; het leggen van de contacten met de bands, de publiciteit, ordedienst, podium, bar enz. worden door zo'n 100 enthousiaste vrijwilligers gedaan.

DPO is een vriendengroep van vrijwilligers, na afloop is de nadrink altijd zeer gezellig. Aan de slag bij DPO is vrijwillig en gratis. Je krijgt er mooie concerten, vriendschappen en veel gezelligheid voor terug.

Deze DPO'ers,
meestal studenten, werken ook regelmatig bij concerten in het Muziekcentrum in Enschede, maar ook bij de diverse evenementen op de Universiteit Twente.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: De introduktie, De Batavierenrace, Feesten in de Bastille, Samenwerkingsfeesten met de Vestingbar en ga zo maar door.

Als je het leuk lijkt om ook mee te werken aan popconcerten, vul dan het volgende formulier in.